Лудогорец все пак ще продаде още две от звездите си,

...
Лудогорец все пак ще продаде още две от звездите си,
Коментари Харесай

Лудогорец продава две от звездите си в края на лятото

Лудогорец въпреки всичко ще продаде още две от звездите си, твърди " Тема Спорт ". Това са Кирил Десподов и Бърнард Текпетей. Фланговите нападатели са съществени фигури в състава на Ивайло Петев. Двамата упорстват за прехвърляния още от зимата. Тогава обаче те останаха в състава, а в този момент стартират и новата акция, макар че Десподов бе декларирал, че най-вероятно към този момент е изиграл последния си дуел за " орлите ".

Те ще оказват помощ на отбора в опита му да доближи до групите на Шампионската лига - това е поставената цел. В края на трансферния прозорец, който в множеството европейски страни затваря на 1 септември, обаче двамата ще бъдат пуснати да продължат кариерите си в по-големи клубове против солидни предложения. Това лято Лудогорец към този момент реализира знакова договорка. Клубът продаде бразилския нападател Игор Тиаго на белгийския Брюж за рекордните 7.9 милиона евро.

Заради прехвърлянето на тарана точно привличането на класен състезател за офанзивата е приоритет пред спортно-техническия щаб на клуба. Наблюдават се обаче и крила. Варианти за нападението са Луис Палма от гръцкия Арис и Йоанис Питас от кипърския Аполон. До момента разградчани си осигуриха две нови попълнения. Това са немският ляв бек Марсел Хайстер и испанския десен бранител Сон, който бе взет от втородивизионния испански Леванте в петък. С тях обаче селекцията надалеч не е завършила.
 Скаути на Лудогорец дебнат играчи в Бразилия
Скаути на Лудогорец дебнат играчи в Бразилия

Имат мисия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР