Лудогорец все още нищо не е направил, предупреди треньорът на

...
Лудогорец все още нищо не е направил, предупреди треньорът на
Коментари Харесай

Победата над "Брага" не ни прави фаворит, каза Димитър Димитров

Лудогорец " към момента нищо не е направил, предизвести треньорът на разградчани Димитър Димитров след успеха над " Брага ". Българският отбор завоюва с 2:0 и реализира първия триумф при посещение в Португалия.

" Победихме един доста мощен тим, който досега нямаше загуба в Лига Европа. Това е заслуга на футболистите, които бяха съвършени и не позволиха съвсем никакви неточности. Гледахме по какъв начин да спрем техните положителни страни и да се фокусираме над нашите, което се получи ", сподели Димитров.

За смяната в тактическата сграда той показа, че не го прави за първи път, откогато е в " Лудогорец ".

" Промених тактиката и против " Истанбул ", както и в мача с " Хофенхайм ". Знаехме тъкмо какво вършим и по какъв начин да противодействаме на двамата им мощни нападатели. Имаше напрежение в отбора ни, само че само поради насъбраната отмалялост. Тактически се справихме на равнище. Отборът ни направи доста мощен мач. Това е футболът, имахме още шансове. Имаше риск и го знаех, само че аз съм човек, който рискува и не се тормозя. Лесно взех решението да променим схемата ", сподели експертът.

Той се надява на нова победа над португалците при започване на ноември, която до приближи " Лудогорец " до излизане от групата.

#UEL | #SCBPFCL | 0-2 |
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР