Лудогорец влиза като голям фаворит в сблъсъците си срещу Крусейдърс

...
Лудогорец влиза като голям фаворит в сблъсъците си срещу Крусейдърс
Коментари Харесай

Лудогорец иска да промени отрицателния си баланс в Европа

Лудогорец влиза като огромен любимец в конфликтите си против Крусейдърс на старта на следващия си поход към груповата фаза на Шампионската лига. Със сигурност стремежът на първенците ще бъде да завоюват успеха и в двата дуела против северноирландците. Те са наложителни освен поради коефициента, който биха донесли на отбора, а и поради общите му индикатори в Европа. Два триумфа на старта биха обърнали цялостния баланс на Лудогорец в евротурнирите. Иначе първенците са на невижданото за български тим 39-о място в ранглистата на УЕФА.

Другата седмица отборът ще влезе в седмото си присъединяване в тях. Равносметката досега демонстрира, че е изиграл тъкмо 60 мача. В тях е на минус - 21 победи и 22 загуби, до момента в който 17 мача са приключили наедно. При головата разлика " орлите " също имат лек пасив, който би трябвало да заличават. Отбелязаните от тях голове досега са тъкмо 80, а получените са с един повече - 81.

Що се отнася до семействата, Лудогорец има 13 победи, 8 ремита и 9 загуби. В тях тимът пък е пред юбилейния гол номер 50, защото головото му съответствие в срещите на личен терен е 49-37, написа " Тема Спорт ".

 Дерменджиев: Надявам се Лудогорец да завоюва Суперкупата на България
Дерменджиев: Надявам се Лудогорец да завоюва Суперкупата на България

" Резултатът не е дотам значим, както до каква степен са стигнали двата отбора в своите подготовки и по какъв начин ще влязат в квалификационните етапи на евротурнирите "

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР