Лудогорец върви уверено към десетата си поредна титла и по

...
Лудогорец върви уверено към десетата си поредна титла и по
Коментари Харесай

Арда ще опита отново да препъне Лудогорец

Лудогорец върви решително към десетата си поредна купа и по всичко наподобява, че тимът на не може да бъде спрян. Днес " орлите " одобряват в дуел от 21-ия кръг на шампионата и са любимец за трите точки. Това ще е може би най-трудният мач за разградчани до края на постоянния сезон и тимът сигурно ще е окуражен да го завоюва.

Лудогорец записа две победи след провалянето от и усили задатъка си пред втория на 8 точки. В директния дуел първенците надиграха " алените " с 1:0, а по-късно с лекост стигнаха до триумф против с 4:1. Арда също е във форма и завоюва три от четирите си срещи напролет, губейки единствено от (2:3).

Очаква се дебют на вратата на Лудогорец да запише хърватинът Кристиан Кахлина. Наставникът Валдас Дамбраускас ще заложи на трима централни бранители в лицето на, и. и ще играят по двата фланга, а и ще работят зад изнесения в предни позиции.

Арда още веднъж ще бъде без бразилския нападател Жуниньо. В негово неявяване офанзивата ще води, а ще остане на пейката. и ще оказват помощ на Делев, а в средата на терена ще стартират,, и.

През есента двата тима изиграха доста зрелищен мач в Кърджали, приключил 2:2. Кирил Десподов откри за разградчани, само че Спас Делев изравни. за повторно изведе " орлите " напред в резултата, а в самия край Жуниньо донесе точката на Арда. Кърджалийци още нямат победа против Лудогорец в елита. През предишния сезон " сините " изгубиха с 0:2 в Разград, а в ответния дуел стигнаха до 1:1.

Мачът през днешния ден е конфликт сред два от отборите с най-хубава отбрана в efbet Лига. Лудогорец е позволил във вратата си 17 гола, а Арда - 19. В същото време, разградчани имат най-резултатната офанзива с 47 маркирани попадения, а Арда е на четвърто място по този индикатор с 31.

efbet Лига - 21 кръг:

ЛУДОГОРЕЦ - АРДА (КЪРДЖАЛИ)

Вероятни сформира:

ЛУДОГОРЕЦ (3-4-2-1): Кахлина; Терзиев, Са, Вердон; Икоко, Анисе, Сантана, Десподов; Текпетей, Каули; Кешерю
Старши треньор: В. Дамбраускас
АРДА (3-4-2-1): Караджов; Желев, Крумов, Таравел; Лозев, Мартинов, Котев, А. Георгиев; Тилев, Коконов; Делев
Старши треньор: Н. Киров

СЪДИЯ: И. Стоянов
СТАДИОН: " Хювефарма Арена "
НАЧАЛО: 17:00 часа

efbet Лига 21 кръг, петък 12 март  Лудогорец 17:00предстои  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР