Лудогорец успя да финализира успешно преговорите по привличането на нов

...
Лудогорец успя да финализира успешно преговорите по привличането на нов
Коментари Харесай

Лудогорец привлече бивш футболист на Айнтрахт Франкфурт

Лудогорец съумя да завърши сполучливо договарянията по привличането на нов ляв бек. Договор с клуба подписа израелският бранител Талеб Тауата, който за последно игра в един от грандовете в Бундеслигата - Айнтрахт Франкфурт. Очаква се той да си причисли към тима през днешния ден и да организира първа подготовка. Договорът стана факт, откакто Тауата е наблюдаван от скаутското звено на Лудогорец от края на 2018 година и финално е утвърден от треньорското управление, оповестяват от Лудогорец на клубния си уебсайт.

Талеб, който играе като ляв бек, стартира професионалната си кариера в Макаби Хайфа. Между 2009 година и 2016 година с екипа на отбора записва 168 мача с 6 гола и 8 асистенции. Следва трансфер в Айнтрахт Франкфурт, за който Тауата изиграва 40 мача, като отбелязва 2 гола и прави 3 асистенции. Има сериозен турнирен опит, откакто с Макаби и Айнтрахт играе в групите на Шампионска лига и Лига Европа. В евротурнитите има общо 27 мача с 1 гол и 5 асистенции.

Новото попълнение на първенците е национал на Израел, като е бил част от всички младежки обединения плюс младежкия и мъжкия отбор. За представителния тим има 16 мача с 1 гол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР