Лудогорец U19 изигра силен мач и напълно заслужено подчини с

...
Лудогорец U19 изигра силен мач и напълно заслужено подчини с
Коментари Харесай

Лудогорец U19 подчини Левски на Герена

Лудогорец U19 изигра мощен мач и изцяло справедливо подчини с 3:1 Левски в София, оповестява уеб сайтът на " орлите ". Двубоят от V кръг на шампионата в Елитната юношеска група до 19 години се игра на помощния терен на " Герена ". След триумфа момчетата на Радослав Комитов не престават без неточност в шампионата - 5 мача, 5 победи.
" Орлите " влязоха крепко в мача и от първата минута заложиха на висока преса, която очевидно затрудни противника. Възпитаниците на Комитов успяваха да лишават топката още в половината на столичани, контраатакуваха на скорост и в доста случаи всяваха суматоха в отбраната. В 14-ата минута Георги Стоянов проби отляво и центрира остро по тревата, а в опита си да почисти, състезател на на домакините си означи автогол. В 20-ата минута Станислав Вълчев прати топката за повторно в мрежата на " сините ", само че реферите решиха, че е имало засада и анулираха попадението. Три минути по-късно Хюсеин Хюсеинов излезе на добра позиция и не сбърка - 2:0. При този резултат двата тима се отдръпнаха за отмора.

Още в първата минута на втората част Лудогорец попари очакванията на софиянци, че имат късмет да стигнат до поврат. Георги Стоянов още веднъж нахлу на скорост по лявото крило, центрира прострелно по трева и защитник в синьо прати топката в личната си врата за 3:0. В 61-ата минута Левски върна един гол, откакто техен футболист засече с глава центриране от фал. В 72-ата минута Димитър Митков излезе самичък против вратаря, само че не съумя да порази задачата, с цел да направи резултата още по-убедителен.

Срещу Левски (София) Лудогорец U19 игра в състав: Дамян Дамянов, Светослав Славчев, Тихомир Димитров, Василен Марков, Николай Томов, Кристиян Кънчев, Стефан Методиев, Станислав Вълчев, Георги Стоянов, Хюсеин Хюсеинов, Димитър Митков (Петър Караангелов, Георги Бабалиев, Велислав Минков, Кирил Янакиев).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР