Лудогорец U18 се класира за финала на турнира за Kупата

...
Лудогорец U18 се класира за финала на турнира за Kупата
Коментари Харесай

Лудогорец U18 на финал, би Сокол с 2:0

Лудогорец U18 се класира за финала на шампионата за Kупата на БФС, откакто победи с 2:0 Сокол (Марково) в мача-реванш. Двубоят се игра на изкуствения терен в комплекса " Гнездо на орли ". В първия полуфинален дуел двата отбора приключиха 1:1. През първото полувреме никой от противниците не съумя да означи гол.

Момчетата на Тодор Живондов поведоха в 68-aта минута. Красиво попадение с глава осъществя Калоян Симеонов. Той получи топката на далечна греда, след хубаво центриране на Никола Ганчев. В добавеното време влезлият като промяна Валентин Цветанов постави точка на разногласието с гол за 2:0. Той засече топката от упор, след асистенция на Хидает Хюсеин.

" Мисля, че бяхме цялостни господари на терена и напълно справедливо спечелихме. Нормално бе напрежението да е огромно, тъй като това е турнирен мач. Момчетата обаче се оправиха. Те заслужиха насладата си от триумфа и от класирането на край ", сподели след последния съдийски сигнал Тодор Живондов.

Срещу Сокол (Марково) Лудогорец U18 игра в състав: Владимир Русанов, Никола Ганчев, Алекс Ганчев, Мартин Русков, Димитър Жеков, Велислав Минков, Кирил Янакиев, Петър Караангелов, Калоян Симеонов, Георги Бабалиев, Владислав Найденов (Николай Георгиев, Преслав Петков, Хидает Хюсеин, Валентин Цветанов).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР