Лудогорец U17 постигна зрелищна победа с 3:2 над Септември в

...
Лудогорец U17 постигна зрелищна победа с 3:2 над Септември в
Коментари Харесай

Лудогорец U17 взе зрелищна победа над Септември в София

Лудогорец U17 реализира зрелищна победа с 3:2 над Септември в София в мач от програмата на XXI кръг на шампионата в Елитната юношеска група до 17 години.

„Орлите“ откриха в 21-та минута. Стивън Вълчев центрира в наказателното поле, а Петър Кирев засече с глава и прати топката в мрежата. В 44-та минута Септември изравни. Първото полувреме приключи при този резултат.

Второто не стартира добре за разградчани. В 56-та минута Георги Караиванов си означи автогол и домакините поведоха. Централният бранител се реваншира за грешката пет минути по-късно и вкара за 2:2. В 70-та минута Симеон Шишков даде прекрасен дълъг пас диагонално, а Константин Димитров пое технично, остави зад тила си защитник и заби в далечния ъгъл за крайното 3:2.

Момчетата демонстрираха дух и геройство. Играхме като тим, с дисциплинираност и разпределяне. Няма по какъв начин да не съм удовлетворен, тъй като намерихме сили да обърнем резултата и да спечелим против мощен противник и то на негов терен, разяснява старши треньорът Емил Георгиев след последния съдийски сигнал.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР