Лудогорец U16 победи с класическото 3:0 Ботев (Пловдив) и го

...
Лудогорец U16 победи с класическото 3:0 Ботев (Пловдив) и го
Коментари Харесай

Лудогорец U16 елиминира с класика Ботев Пд

Лудогорец U16 победи с класическото 3:0 Ботев (Пловдив) и го в профил на четвъртфиналите от шампионата за Купата на БФС.

Срещата се игра на един от терените в комплекса „ Гнездо на орли “. В първия мач „ канарчетата “ завоюваха с 1:0. 

Талантите на Шампионите стопиха задатъка на противника от първия мач още в 3-та минута. Вратарят на гостите мазета удар на Исмет Хасан, а Кристиян Манушев стигна пръв до топката и я прати в мрежата. При този резултат приключи първото полувреме.

През второто Янко Ажуани удвои задатъка на „ орлите “ в 65-та минута. Той се разписа от границата на наказателното поле. В 78-та минута Кристиян Манушев оформи крайното 3:0. Той бе прецизен с глава, като изпревари стража на противника, след центриране от фал на Максимилиян Симеонов. Разградчани можеха да завоюват дуела и още по-категорично, само че удар на Светлин Кралев срещна гредата, а стража на гостите извади прекрасен удар на Исмет Хасан.

През първото полувреме бяхме малко обезпокоени, евентуално поради загубата в първия мач и значимостта на дуела. След почивката обаче показахме тази игра, този футбол, който ми се желае да виждам във всеки мач. В отбрана бяхме безгрешни, комбинирахме добре, действахме ексцентрично в офанзива. Този дуел бе за нас добър край за годината, разяснява старши треньорът Димчо Ненов след последния съдийски сигнал.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР