Лудогорец U15 започна с победа над връстниците си от Македония

...
Лудогорец U15 започна с победа над връстниците си от Македония
Коментари Харесай

Лудогорец U15 започна с победа участието си в международния турнир VIVACOM CUP

Лудогорец U15 стартира с победа над връстниците си от Македония Гьорче Петров присъединяване си в интернационалния младежки шампионат VIVACOM CUP.

Талантите на „орлите“ завоюваха с 1:0, само че сътвориха и пропуснаха още куп голови положения. Веднъж и гредата оказа помощ на гостите.

Единственото попадение в дуела означи Димитър Мрънков в 27-та минута. До гола се стигна след хубава многоходова акция и извеждащ пас на Калоян Божков. Мрънков преодоля стража на противника и прати топката в мрежата. През първото полувреме положителни благоприятни условия се откриха още пред Боян Иванов, Максим Минков и Калоян Божков. Вратарят на северномакедонците обаче съумя да отрази ударите им. През втората част шут на голмайстора Димитър Мрънков срещна гредата, а Максим Минков и Боян Иванов не съумяха да поразят задачата от преференциални обстановки.

Получи се здрав мач, в който считам, че бяхме по-добрият тим. Хубав старт за нас в шампионата, който ще ни даде повече убеденост в идващите две срещи, разяснява старши треньорът Росен Маринов след последния съдийски сигнал.

В другата среща от днешния първи ден на шампионата VIVACOM CUP младите очаквания на сръбския гранд Цървена звезда завоюваха с 2:0 против румънския Университатя (Крайова).

Тази вечер всички участници в конкуренцията ще посетят на „Хювефарма арена“ първия мач от II прелиминарен кръг на Шампионската лига сред Лудогорец и Шамрок Роувърс. Срещата стартира от 20,45 ч.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР