Лудогорец U15 победи с 1:0 връстниците си от столичния Национал

...
Лудогорец U15 победи с 1:0 връстниците си от столичния Национал
Коментари Харесай

Лудогорец U15 пресече победната серия на Национал

Лудогорец U15 победи с 1:0 връстниците си от столичния Национал и прекъсна серията им от четири следващи победи. Момчетата на Росен Маринов гостуваха за мача от VI кръг на шампионата в Елитната юношеска група до 15 години.

През първото полувреме положителни благоприятни условия за гол се откриха пред Димитър Мрънков и Илиян Гатински. Мрънков засече с глава центриране на Калоян Божков от ъглов удар, само че стражът на домакините избави. Гатински пък бе изведен зад тила на защитата, само че шутира над вратата. Почивката пристигна при нулево тъждество.

След подновяването на играта „ орлите “ нанесоха своя удар в 55-та минута. Илиян Гатински напредна по лявото крило и стреля неспасяемо за победното 1:0. След попадението на два пъти добре проведени контраатаки на разградчани матираха защитата на Национал, само че не се стигна до нанасяне на съдбоносен удар.

Доволен съм от старанието на момчетата и осъществяването на тактическите задания. Получи се същинско дерби, в което победихме един мощен тим. Това за нас бе самобитен реванш за изгубения след дузпи край за Купата на БФС от същия противник през предишния сезон, разяснява старши треньорът Росен Маринов след последния съдийски сигнал. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР