Лудогорец U15 направи нулево реми в дербито със Септември в

...
Лудогорец U15 направи нулево реми в дербито със Септември в
Коментари Харесай

Лудогорец U15 с нулево реми от дербито със Септември

Лудогорец U15 направи нулево реми в дербито със Септември в София в мач от програмата на X кръг на шампионата в Елитната юношеска група до 15 години.

Момчетата на Росен Маринов могат да съжаляват, че не си потеглиха от столицата с трите точки, тъй като, изключително през втората част, имаха изразено предимство и пропуснаха отлични благоприятни условия за гол. 

Още в 4-та минута Илиян Гатински надбяга защитата, само че стреля крй вратата. Домакините дадоха отговор с рисков шут от фал. Вратарят на „ зелените “ Пламен Пенев обаче избави. До почивката Алекс Георгиев и на два пъти Мартин Николов имаха чудесни благоприятни условия, само че също не съумяха да поразят задачата.

След подновяването на играта превъзходството на разградчани стана безапелационна. Хубави положения пропуснаха Илиян Гатински, Йоан Анастасов и Димитър Мрънков. При друга обстановка Илиян Гатински излезе очи в очи с вратаря на Септември, само че защитник, го хвана с ръце и го повали на тревата в наказателното поле, без да играе за топката. Останаха съществени подозрения за дузпа, само че основният арбитър не уточни бялата точка.

Получи се дерби със заряд. Момчетата се раздадоха в дуела и демонстрираха прекрасен футбол. Единственото, от което можем да бъдем недоволни, е че не успяхме да осъществяваме най-малко една от отличните обстановки, които създадохме, и да победим, разяснява след последния съдийски сигнал старши треньорът Росен Маринов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР