Лудогорец трябваше да преглътне още един горчив хап след поражението

...
Лудогорец трябваше да преглътне още един горчив хап след поражението
Коментари Харесай

Сонко Сундберг нанася тежък удар на Лудогорец

Лудогорец трябваше да преглътне още един горчив хап след провалянето от Фенербахче. Със подозрения за доста сериозна травма от дуела на " Шукрю Сарачоглу " е централният бранител Ноа Сонко Сундберг. Бранителят на орлите се строполи на земята след шпагат и жестоко нарушаване на Мехмет Умут Найир и не съумя да доиграе срещата. Това се случи в добавеното време на дуела. На негово място в игра се появи Франко Русо, а в оставащите минути до края разградчани позволиха трети гол във вратата си. При това аржентинецът Русо не се намеси изключително добре в обстановката, написа " Тема спорт ".
 Кошмар за Лудогорец: Сонко Сундберг напусна стадиона в Истанбул с патерици
Кошмар за Лудогорец: Сонко Сундберг напусна стадиона в Истанбул с патерици

" Тепърва ще се обяснява какво е физическото положение "

Тепърва ще се обяснява какво е положението на Сундберг, само че той напусна стадиона с патерици. И се чака да бъде отвън игра най-малко месец. А срокът, в който ще отсъства гамбийският национал, може да се окаже и по-дълъг.

Това е следващата контузия в защитната линия на разградчани. С трайна травма е Диниш Алмейда, а единствено преди няколко дни след дълго неявяване се завърна капитанът Антон Недялков.

Сундберг бе притеглен след старта на акцията от Левски и бързо си завоюва титулярно място в Лудогорец. 27-годишният централен бранител има 7 мача за орлите в Първа лига. Той има и 7 дуела за отбора в евротурнирите, като вкара и 1 гол - при гостуването на Астана (1:2).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР