Лудогорец триумфира със Суперкупата на България! Орлите победиха с 2:0

...
Лудогорец триумфира със Суперкупата на България! Орлите победиха с 2:0
Коментари Харесай

Лудогорец спечели Суперкупата на България, нов и вратар блестят за орлите

Лудогорец победи със Суперкупата на България! " Орлите " победиха с 2:0 Локомотив (Пловдив) на Националния стадион " Васил Левски ". Головете в мача вкараха Мавис Чибота (3) и Джоди Лукоки (92).

Двата отбора изиграха доста отворен мач, в който имаше анулирани голове, греда, няколко отлични положения и чудесни намеси на Пламен Илиев. Тигъра на три пъти спря играчи на " смърфовете ", останали очи в очи против него.

За Лудогорец трофеят е четвърти в историята на клуба, като по този начин изравни ЦСКА.
 Лудогорец - Локомотив (Пловдив) 2:0 онлайн
Лудогорец - Локомотив (Пд) 2:0, гол на Лукоки

Сблъсъкът за Суперкупата на България стартира в 20:30 часа

" Орлите " можеше да излязат напред в резултата още във 2-ата минута. Тогава Лукоки проби отдясно и подаде към Сисиньо. Бразилецът не съумя да играе с топката. Кълбото стигна до Кешеру, чийто удар бе блокиран.

Минута по-късно Чибота вкара хубав гол. Кешеру подаде към конгоанеца, който с удар от границата на наказателното поле вкара за 1:0.
 Снимка 432222
Източник:

В 9-ата минута Марселиньо центрира в наказателното поле, където отбраната на Локомотив не се ориентира добре и Кешеру стреля с глава, само че Луков избави. Две минути по-късно Аралица не съумя да се възползва от неточност на Григоре и Илиев улови.

В 15-ата минута гол на Стивън Езе бе анулиран поради засада. Пет минути по-късно Момчил Цветанов шутира от дребен ъгъл, то прати топката над вратата.
 Снимка 432220
Източник:

В 34-ата минута прекрасен удар от воле на Кешеру след центриране на Чибота излезе в навън. Шест минути по-късно Марселиньо подаде на Чибота в наказателното поле, конгоанецът финтира Езе и нанесе удар, който Луков мазета в корнер. След неговото осъществяване Григоре стреля рисково около вратата.

В 45-ата минута разградчани позволиха следващата си неточност в защита. Аралица подаде с пета на Карагарен, който върна към собствен съотборник. Последва шут, който се спря в мрежата на орлите, само че и това попадение вярно бе анулирано поради засада на Карагарен.
 Снимка 432232
Източник:

Първата добра опция през второто полувреме бе за Локо. В 56-ата минута Карагарен изведе непосредствено от тъч Аралица самичък против Пламен Илиев. Тигъра обаче се намеси ослепително и избави удара на хърватина.

В 60-ата минута Карагарен се възползва от неточност на Сисиньо, само че набегът му бе спрян поради игра с ръка, каквато по-скоро нямаше.

В 64-ата минута Мавис Чибота реализира отличен 50-метров пробив, залъга двама бранители и подаде към непокрития Марселиньо, който от два метра нацели дясната греда. Малко по-късно Илиев избави рисков шут на Карагарен.
 Снимка 432231
Източник:

В 70-ата минута техничен удар на Битон от границата на наказателното поле мина над вратата.

В 82-ата минута Пламен Илиев още веднъж се трансформира в воин за " орлите ". Бирсент Карагарен бе изведен самичък против Тигъра, само че ботевградчанинът още веднъж бе на равнище.
 Снимка 432229
Източник:

Отново деветката на " смърфовете " опита да се разпише, само че стреля неопределено три минути преди края на постоянното време.

В продължението на срещата Лудогорец удари за повторно. Чибота откри Лукоки в наказателното поле, който с техничен удар не остави шансове на Луков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР