Лудогорец стигна само до 1:1 срещу Арда като домакин в

...
Лудогорец стигна само до 1:1 срещу Арда като домакин в
Коментари Харесай

Лудогорец стъпи накриво срещу Арда - Футбол

Лудогорец стигна единствено до 1:1 против Арда като хазаин в последния мач от 11-ия кръг на Първа лига. Така първенците направиха второ тъждество в шампионата, откакто изгубиха точки и против ЦСКА 1948. " Орлите " поведоха в самото начало посредством Матиас Тисера, само че Георги Терзиев си вкара автогол.

Лудогорец откри резултата още в първата минута. Тогава Рик Джонатан открадна топката и подаде на Кирил Десподов, който продължи към Матиас Тисера и аржентинецът вкара в опразнената врата.

В 23-ата минута Десподов напредна чудесно отдясно, финтира защитник и стеля остро диагонално, като Анатолий Господинов съумя да допре топката, която по-късно се отби в десния му непряк дирек.

В 27-ата минута Александър Георгиев от гостите центрира остро отляво, Ел Тетах се размина с топката в опита си да играе с глава, само че тя рикошира в стоящия до него бранител на домакините Георги Терзиев и влетя в мрежата.

В 61-вата минута Терзиев бе на път да се реваншира, като след корнер насочи топката с глава към вратата, само че пред голлинията капитанът на Арда Иван Коконов почисти в ъглов удар.

В 77-ата минута бразилецът Нонато вкара гол във вратата на Арда, само че той не бе зачетен, откакто страничният арбитър Димитър Димитров подвигна флага за засада на негов съотборник в развиването на офанзивата.

Най-спорното състояние бе в 85-ата минута. Тогава Иван Коконов вкара в личната си врата в опит да изпревари резервата на Лудогорец Игор Тиаго. Попадението обаче още веднъж не бе зачетено, откакто бе гледано от ВАР асистентите, като се реши, че нападателят е бил в засада и е влияел на играта.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР