Лудогорец стигна до лесна победа с 2:0 над Славия в

...
Лудогорец стигна до лесна победа с 2:0 над Славия в
Коментари Харесай

Лудогорец писа двойка на Славия

 Люпко: ЦСКА би трябвало да е удовлетворен от равенството с Лудогорец
Лудогорец стигна до лесна победа с 2:0 над Славия в дуел от 19-ия кръг на Първа лига, игран на " Лудогорец Арена " в Разград.

" Зелените " изиграха срещата в безгрижно движение, което обаче бе задоволително за 3 точки против столичани. Попаденията за спечелилите означиха Козмин Моци и Клаудиу Кешеру.

Началото бе за разградчани, които се настаниха в половината на противника с първия съдийски сигнал на Драгомир Драганов. Атаките на " орлите " обаче не вещаеха заплаха пред Антонис Стериакис, а и в предни позиции липсваше нужната скорост.

Така се стигна до 38-ата минута, когато домакините извършиха корнер, Владислав Узунов изпусна Моци, който се промуши сред няколко играчи в бяло и с глава отклони в мрежата за 1:0.

Втората част стартира стремително, а Марселиньо можеше да удвои преднината на разградчани, само че негов удар отдясно в наказателното поле бе избавен от Стериакис.

В последна сметка Кешерю успокои домакините. Милен Гамаков се изхвърли при центриране отляво и Шверчок пое несмущаван в наказателното поле. Гамаков се опита да поправи грешката си, само че изрита поляка и напълно разумно съдията отсъди дузпа. Зад топката застана Кешерю, който не сбърка.

Така след 19-ия кръг Лудогорец има в актива си 48 точки, ЦСКА е с 42, а Левски е трети с 41.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР