Лудогорец стана шампион на България за 11 път! Титлата трябваше

...
Лудогорец стана шампион на България за 11 път! Титлата трябваше
Коментари Харесай

ЦСКА-София най-после би Левски, но шампион отново е Лудогорец

" Лудогорец " стана първенец на България за 11 път! Титлата трябваше да бъде решена в последния кръг от първата шестица през днешния ден: " орлите " завоюваха с 1:0 против " Черно море " във Варна с гол на Матиас Тисера в 50-ата минута.

Така отборът от Разград приключи с точка повече пред ЦСКА-София, който по същото време би " Левски " с 2:0, а можеше да завоюва и по-убедително.

Третото място е за ЦСКА 1948, който за край приключи 0:0 с " Локомотив " (Пловдив) в Бистрица и за първи път в късата си история ще играе в Европа - шампионата Лига на конференциите.

" Левски " още има късмет за същата конкуренция - в събота (засега) ще спори със седмия в елита " Арда " на безпристрастен терен. Победителят ще вземе последната квота за Европа.

ЦСКА-София нямаше победа и маркиран гол против " Левски " в пет следващи мача, като през днешния ден поправи това, само че отново се размина с купата. Тази вечер няма да има награждаване във Варна, " Лудогорец " ще бъде награден настрана.

Очаквайте детайлности.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР