Лудогорец спечели само точка след 2:2 срещу ЦСКА 1948 в

...
Лудогорец спечели само точка след 2:2 срещу ЦСКА 1948 в
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 свали Лудогорец от върха

Лудогорец завоюва единствено точка след 2:2 против ЦСКА 1948 в Бистрица и слезе от върха в елита. Шампионите са на точка от ЦСКА-София два кръга преди края на шампионата. ЦСКА 1948 пък е на третото място с точка пред четвъртия. Така.

Лудогорец стартира мощно и Кайо Видал пропиля две благоприятни условия за гол с неточни удари. В 23-та минута Бърнард Текпетей беше изведен от Видал, само че би в навън. В края на полувремето и домакините направиха няколко офанзиви, само че стигнаха единствено до един прецизен удар. Той беше дело на Георги Русев, който стреля от дребен ъгъл в ръцете на Серджио Падт.

Лудогорец стартира второто полувреме със стремително попадение във вратата на ЦСКА 1948. Секунди след подновяването на играта Мануел Шоу подаде към Спас Делев, който надбяга бранител и Даниел Наумов за 0:1. Червените обаче изравниха в 58-та минута посредством Педриньо, който получи топката от Георги Русев.

Само четири минути по-късно Десподов вкара за 1:2. При този гол Наумов получи трава и беше сменен от Генадий Ганев. Домакините изравниха още веднъж в 86-та минута, посредством голмайстора на шампионата Ивайло Чочев. Той получи топката на границата на наказателното поле и я изпрати в мрежата с удар от воле.

ЦСКА 1948 можеше да стигне и до победа в деветата минута на добавеното време. Радослав Кирилов обаче изпрати топката над напречната греда от комфортна позиция.

В идващия кръг двата отбора с името ЦСКА играят един против различен, а Лудогорец приема Левски. В последния кръг на 7 юни Левски приема ЦСКА-София, а Лудогорец гостува на Черно море.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР