Лудогорец спечели с лекота гостуването си на Дунав с 5:0

...
Лудогорец спечели с лекота гостуването си на Дунав с 5:0
Коментари Харесай

Лудогорец мина без проблеми през Русе

Лудогорец завоюва с лекост гостуването си на Дунав с 5:0 в мач от шестия кръг на Първа лига. Футболистите на треньора Димитър Димитров-Херо не срещнаха никаква опозиция на градския стадион в Русе. 

Още във втората минута Джоди Лукоки имаше добра опция за гол, само че вместо да напредне и да търси надиграване против защитник на домакините, опита удар, който профуча високо над напречната греда.

В 23-ата минута Върджил Мисиджан изведе разградчани напред, откакто се възползва от неточност на Христо Попадийн и с прекрасен удар от наказателното поле означи за 1:0.

В 37-ата минута префектна офанзива по десния фланг приключи с центриране на Джоди Лукоки към Марселиньо, който с глава повиши на 2:0.

В 41-ата минута мачът завърши. След центриране на Сисиньо Попадийн си означи автогол, а домакините към този момент обезверено чакаха края на първото полувреме.

През втората част гостите продължиха с заплахите пред вратата на Дунав. В 58-ата минута се стигна до грозни подиуми. Меле сред играчите на двата тима, което бе подбудено от Върджил Мисиджан.

В 73-ата минута, след груба неточност на бранителите на Дунав, Жоао Пауло подаде към Жуниор Кишада, който осъществя за 0:4. Шест минути преди края на постоянното време Лукоки излезе зад отбраната на Дунав и оформи крайния резултат.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР