Лудогорец си тръгна с 0:0 от визитата на Сервет в

...
Лудогорец си тръгна с 0:0 от визитата на Сервет в
Коментари Харесай

Лудогорец взе 0:0 от визитата на Сервет

Лудогорец си потегли с 0:0 от визитата на Сервет в Женева в първия мач от плейофния кръг на Лигата на конференциите. Реваншът е след седмица в.

Зелените започнаха по-добре и имаха първия късмет за гол в мача. Сон би от далечна отдалеченост в 11-ата минута и топката влизаше в горния ляв ъгъл, само че Жереми Фрик мазета. Сервет отговори с удари на Жереми Гиймено и Йоан Северин, само че в ръцете на Серджио Падт.

Швейцарският отбор изпусна отлична опция да поведе в резултата в 44-ата минута. Степанович подаде към Гиймено, само че неговият удар беше блокиран от Сонко Сундберг. След това топката се върна в Гиймено, който този път стреля неопределено.

След почивката Сервет се разигра, натисна и имаше няколко шанса да открие резултата. Бола и Степанович на два пъти обаче не съумяха да преодолеят Падт. Четвърт час преди края и резервата Антунес опита да вкара, само че стреля право в ръцете на Падт. Антунес имаше още една превъзходна опция малко по-късно. Той се озова на отлична позиция в наказателното поле и стреля, само че топката спря в застаналия на голлинията Кривели. В 83-ата минута още веднъж Антунес стреля, само че този път прати топката над гредата.

Бърнард Текпетей получи контузия и беше заменен наложително. Все още обаче не е ясно какъв брой ще отсъства нападателят на Лудогорец.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР