Лудогорец си го изкара на Пирин за . Орлите разбиха

...
Лудогорец си го изкара на Пирин за . Орлите разбиха
Коментари Харесай

Лудогорец вкара четири гола на Пирин – ВИДЕО

Лудогорец си го изкара на Пирин за. Орлите разрушиха с 4:0 отбора от Благоевград. Пирин беше спечелил последните си две гостувания в Разград.

В 5-ата минута благоевградчани стигнаха до положително състояние, само че Юго Комано не уцели вратата. Веднага по-късно Спас Делев даде преднина на домакините, възползвайки се от центриране на Рик Джонатан.

В 19-ата минута след прикосновение с Аймен Суда. Именно Суда можеше да изравни в 34-ата минута, само че Симон Слуга избави. До края на полувремето Мунир имаше две благоприятни условия да повиши на 2:0, само че ги пропусна.

След почивката Мунир насочи още два удара, Якуб Пьотровски – също. След час игра точно Пьотровски направи 2:0, като засече с глава центриране на резервата Кайо Видал.

В 66-ата минута Руан означи за 3:0. Това се случи до момента в който младият Мартин Бачев лежеше на терена със сцепена глава, от която течеше кръв. Голът беше доказан след дълга инспекция на ВАР.

Малко преди края на срещата в игра за Лудогорец се появи Тодор Неделев. Това беше първи мач за плеймейкъра от 22 юли. В 79-ата минута Рик се регистрира с втора асистенция, в тази ситуация за Кайо Видал, който елегантно трансферира Марио Кирев за 4:0.

По този метод Лудогорец се приближи на 7 точки от водача Локомотив Пловдив. Орлите обаче са играли два мача по-малко.

По-рано днес ЦСКА 1948 победи с 1:0 Ботев Пловдив. Победният гол осъществя Ивайло Чочев в 86-ата минута. Той се разписа след статично състояние. Преди това Чочев удари и греда, и насочи още 4 удара към вратата.

Загубата е трета за Ботев в последните четири дуела.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР