Лудогорец ще вземе почти 15 млн. лева, ако се осъществи

...
Лудогорец ще вземе почти 15 млн. лева, ако се осъществи
Коментари Харесай

Лудогорец взима 15 млн. за голямото си откритие, това ще е рекордна за българския футбол сделка

Лудогорец ще вземе съвсем 15 млн. лв., в случай че се реализира договорката сред “орлите ” и Брюж за Игор Тиаго. 21-годишният нападател на разградчани прави доста мощна пролет, а изявите му провокираха интереса на редица клубове от Европа.

Белгийското издание voetbalnieuws.be твърди, че в случай че има договорка сред Лудогорец и Брюж, тя ще е на стойност 7,5 млн. евро. Медията прецизира, че договорка към момента няма, само че това е цената, която българският първенец е сложил за бразилската си перла.

Собственикът на ФК Брюж Барт Ферхаеге е прочут в страната като човек, който си прави добре сметката. И с цел да се реши на заплащането на такава сума за футболист от състезание отвън ранглистата на Топ 15 каквото е българското, или е убеден в триумфа, или е решил да рискува за бързо връщане в Шампионската лига. За него вид беше да продаде Феран Жутгла на Лацио и по този метод да вземе пари отвън клубната каса, само че римските орли са се насочили към Сантяго Хименес (Фейенорд) като нов нападател. Ако нещата с мексиканеца не се получат, то Жутгла ще се появи още веднъж на дневен ред, добавя белгийското издание.

Припомняме, че най-скъпо продаденият футболист от българско в непознато състезание се държи още веднъж от Лудогорец. Преди години разградчани трансферираха Джонатан Кафу за малко под упоменатите 7,5 млн. евро.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР