Лудогорец ще вземе максимум двама нови играчи през зимния трансферен

...
Лудогорец ще вземе максимум двама нови играчи през зимния трансферен
Коментари Харесай

Лудогорец взима само двама нови през зимата

Лудогорец ще вземе най-много двама нови играчи през зимния трансферен прозорец, разкриха източници от клуба. Става въпрос за вратар и нападателен футболист. До привличането на пазач обаче ще се стигне единствено при разлъка с някой всред Серджио Падт и Симон Слуга. Опция е националът на Румъния от Рапид (Букурещ) Хорацио Молдован, който може да взе участие на Евро 2024.

За офанзивата е набелязан 22-годишният Лукас Фигейредо от Васко да Гама, само че там " орлите " ще би трябвало да се борят с много сериозна конкуренция за подписа на играча.

Спортно-техническия щаб на първенците, отпред с Георги Дерменджиев е решил, че тази зима тимът не се нуждае от доста съществено укрепване. Има играчи, които се завръщат след дълго лечение на травми и това покачва вариантите за всеки пост.

Френският халф Оменуке Мфулу се обрисува да избере да остане в Испания. Той не е бил прелъстен нито от препоръчаните условия в Лудогорец, нито от опцията да играе в Лигата на конференциите през пролетта. Той е подготвен да откаже на " орлите ", които демонстрират сериозен интерес към него, написа grada3.com.

Футболистът играе в елитния испански Лас Палмас, като през този сезон е взел присъединяване единствено в 5 мача. Имиграните минути пък са едвам 77. Той има контракт с клуба до юни 2025 година От Лас Палмас са уведомили отбранителния халф, че може да си търси различен тим, а все още любимец за подписа му наподобява състава на Сарагоса от Сегунда лига. Той има и предложение от Еспаньол, както и от Турция.

29-годишният футболист е национал на Конго, като има 3 мача за отбора. Той е роден във Франция, само че поради татко си е избрал да играе за африканската страна.

" Тема спорт "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР