Лудогорец ще се раздели с трима вратари през лятото. В

...
Лудогорец ще се раздели с трима вратари през лятото. В
Коментари Харесай

Лудогорец се разделя с трима от вратарите си

Лудогорец ще се раздели с трима вратари през лятото. В проектите на спортно-техническия щаб за новия сезон не попадат националът Пламен Илиев, бразилецът Ренан дос Сантос и Владислав Стоянов, осведоми " Мач Телеграф ".

За идната акция разградчани към този момент си осигуриха услугите на нидреландеца Сердио Падт от Грьонинген. Наред с това те желаят да изплатят правата и на хърватина Кристиян Кахлина, който сега е чартърен в състава от Горица. Кахлина се оправя чудесно и в този момент точно той е избор №1 на треньорското управление.
 Обявиха съдията на Лудогорец - ЦСКА
Обявиха съдията на Лудогорец - ЦСКА

Драгомир Драганов ще свири Славия - Арда

Очаква се договорът на Ренан да бъде преустановен. Той бе изваден от първия състава след провалянето с 2:3 от Локомотив (Пловдив) на Лаута тази пролет. След това не попада в групата за дуелите, готви се с дублиращия състав. Тази вероятност го чака и през идната акция, в случай че не разтрогне договора си.

Пламен Илиев пък ще напусне като свободен сътрудник клуба. 29-годишният пазач е при разградчани от началото на 2019 година. През този сезон е бил под рамката 9 пъти в шампионата, един път за купата и 6 пъти в евротурнирите.
 Марто Петров: Едно време не е имало нощни заведения ли? Националите ни да гонят задачите си
Марто Петров: Едно време не е имало нощни заведения ли? Националите ни да гонят задачите си

Бившата звезда на България разяснява новото потомство в тима

Според осведомени той към този момент е постигнал спогодба с задграничен клуб, където да продължи кариерата си. Преди да дойде в Лудогогрец, той игра в румънските Астра и Ботошани.

Владислав Стоянов предходната пролет удъжи договора си с клуба и за тази акция. Сега обаче това няма да се случи. Той близо три години не игра след тежка контузия, а откакто се завърна на игрището, още веднъж бе преследван от травми. През този сезон 33-годишният пазач записа шест турнирни дуела.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР