Лудогорец ще плати 250 хиляди евро на албанския Партизани Тирана

...
Лудогорец ще плати 250 хиляди евро на албанския Партизани Тирана
Коментари Харесай

Ето колко ще плати Лудогорец за чакания нов

Лудогорец ще заплати 250 хиляди евро на албанския Партизани Тирана за офанзивния халф Ариналдо Рапай. Това настояват локалните медии. На тази сума възлиза откупната уговорка в контракта на играча. Според тях договорката към този момент е изцяло уговорена и ще влезе в действие, в случай че играчът премине медицинските прегледи. Той към този момент се е сбогувал с досегашните си съотборници, написа " Тема спорт ".
 Желан от Лудогорец остана отвън групата на Васко да Гама
Желан от Лудогорец остана отвън групата на Васко да Гама

От клуба не оповестиха повода

Ариналдо Рапай е роден на 9 август 2001 година, висок е 174 сантиметра, играе като нападателен халф. Той е гласен за заместител на напусналия Каули. Албанецът е младеж на Фламуртари. Именно и за този клуб дебютира в мъжкия футбол. През сезон 2020/21 носи екипа на Скендербек. За отбора записва 30 турнирни дуела, в които не съумява да означи гол.

Въпреки това Партизани Тирана изплаща правата му. В този тим Рапай се утвърждава и демонстрира какво може. През 2021/22 той е на терена в 32 мача от шампионата (30 като титуляр), в които е прецизен 6 пъти. През актуалната акция взе участие в 18 срещи, като отбелязва 1 гол. Той минава през селекциите до 19 и 21 години на националния тим, а от предходната година е част от първия състав на Албания. За страната си има 2 мача
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР