Лудогорец ще опита да напомни за най-силните си дни в

...
Лудогорец ще опита да напомни за най-силните си дни в
Коментари Харесай

"Лудогорец" ще опита да скочи високо срещу "Рома" на Моуриньо

Лудогорец " ще опита да подсети за най-силните си дни в Европа в мача с " Рома ". Българският тим приема италианците в 19.45 ч. в първия си мач в групите на Лига Европа, като дуелът ще се излъчва по " Макс спорт 3 ".

Шампионите изиграха неуверени мачове на европейската сцена, само че. Впоследствие с вярата да се укрепи.

След пристигна ред на дуела с " Рома ". Другите два тима в групата са " Бетис " и ХИК (Хелзинки).

" Идва огромен тим с огромна фигура, която ще бъде на скамейката (Жозе Моуриньо), само че считам, че сме готови. Абсолютно всичко сега е допустимо и единственото, което би трябвало да създадем, е да подходим по допустимо най-хубавия метод към мача и да играем самоуверено, решително. Очаквам да се получи оспорван дуел и от двата тима ", сподели треньорът на " Лудогорец " Анте Шимунджа.



" В последна сметка играчите са тези, които са на терена, играчите са тези, които излизат един против различен, а това, което ние би трябвало да създадем, е да отговорим на класата, която те имат и да го създадем с кураж, със самочувствие. Тактиката постоянно може да се промени по време на мача ", съобщи словенецът.

Капитанът Антон Недялков сподели, че " Лудогорец " ще подходи с почитание към противника си. " Няма да се върнем обратно, да се пазим и да се тормозим. Ще излезем с нужното самочувствие да създадем добър мач и да покажем, че не се опасяваме да играем с огромните тимове. Щом сме стигнали до тази фаза, би трябвало да сме подготвени за тези конфликти ".

Треньорът на " Рома " Жозе Моуриньо уточни, че тимът му не е на туризъм в България. " Това не е мач от директните елиминации, където всичко се взема решение в един или два дуела. В групите има място за неточности, само че от опит знам, че е добре да започнеш с триумф ", сподели португалецът.

" Играем с фланелка, която символизира първенеца в Лигата на конференциите и това ни дава повече мотивация и горделивост, само че Лига Европа е напълно друг шампионат. Първият мач в никакъв случай не е решителен, само че постоянно е значим. Загубилият дебютния дуел ще бъде подложен напрегнат, до момента в който спечелилият ще бъде в по-спокойна позиция. Няма да ни е елементарно - играх с " Тотнъм " (срещу Лудогорец) преди две години, само че желаеме да спечелим ", сподели Моуриньо.

" Отборът, който постоянно побеждава в България, не може да се мери с другите, против които сме се изправяли. Те имат огромни благоприятни условия спрямо другите български клубове и имат доста задгранични футболисти. Имат опит в Европа, играли са и в Шампионска лига. Ще бъде мъчно ".

" Ако погледнете последния ни резултат (загубата с 0:4 от " Удинезе " ) - това е цялостна злополука, само че аз не го пояснявам по този метод. Това е изолиран резултат. Тъжно е, само че не е обезпокоително. Имаме доста контузени и Тами Ейбрахам също ще отсъства. Ние сме единни и уверени, че можем да вземем трите точки ", добави португалецът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР