Лудогорец ще научи днес съперника си за плейофа в Лига

...
Лудогорец ще научи днес съперника си за плейофа в Лига
Коментари Харесай

"Лудогорец" очаква да научи съперника си в спора за влизане в групите на Лига Европа

" Лудогорец " ще научи през днешния ден противника си за плейофа в Лига Европа. Жребият в Нион ще бъде теглен в 14.00 часа.

Българският отличник отпадна от Шампионската лига след трагичен процес в мачовете с " Апоел " (Беер Шева) в третия прелиминарен кръг. След загубата с 0:2 в Израел разградчани се подвигнаха и завоюваха с 3:1, само че с помощта на гола на непознат терен противникът им продължи в по-силния шампионат.

Сега " Лудогорец " насочва всичките си старания в плейофа. Двете срещи на 17 и 24 август ще са от голяма значимост, защото при триумф тимът ще си обезпечи присъединяване в груповата фаза на Лига Европа и доходи от над 2.5 млн. евро.

Българският тим е подложен в жребия. Сред вероятните противници са " Хайдук " и " Маритимо ", които отстраниха " Левски " и " Ботев ". Най-напред измежду непоставените е гръцкият " Панатинайкос ", а в листата са още " Розенборг " и " Цървена звезда ".

" Късметът и Бог не бяха на наша страна. Невинаги по-добрият тим продължава напред в Шампионска лига. Нашата цел в този момент е присъединяване в групите на Лига Европа и мощно показване в шампионата. Момчета, горе главите ", съобщи притежателят на " Лудогорец " Кирил Домусчиев след загубата от " Апоел ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР