Лудогорец ще използва услугите на правителствения Авиоотряд 28, за да

...
Лудогорец ще използва услугите на правителствения Авиоотряд 28, за да
Коментари Харесай

Правителственият самолет вози "Лудогорец" до Израел

" Лудогорец " ще употребява услугите на държавния Авиоотряд 28, с цел да пътува до Израел, оповестиха от клуба. Причината е, че поради натоварения трафик в туристическия сезон, първенците нямат друга опция, с цел да стигнат в точния момент за мача от третия прелиминарен кръг на Шампионската лига против " Апоел " Беер Шева.

Те ще излетят за Израел на следващия ден (24 юли) в 9:30 ч. от летище " Варна ".

Ръководството на отбора изпрати благодарствено писмо да министъра на младежта и спорта Красен Кралев, който съдействал на отбора.

" Оценяваме високо вашето решаващо подпомагане ПФК " Лудогорец 1945 " да употребява услугите на държавния Авиоотряд 28, в миг в който липсват благоприятни условия за пътешестване, съобразено с професионалните стандарти във футбола. Предвид натоварения туристически сезон и неналичието на комфортни полети, само държавният Авиоотряд 28 със самолета Airbus А 319-111 можеше да обезпечи навременно идване на тима на ПФК " Лудогорец 1945 ", написа в писмото.

Разградчани излизат против " Апоел " Беер Шева в третия прелиминарен кръг на Шампионската лига, откакто отстраниха " Жалгирис ". Срещата с израелския тим е в сряда (26 юли).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР