Лудогорец ще изиграе тази вечер един от най-трудните си мачове

...
Лудогорец ще изиграе тази вечер един от най-трудните си мачове
Коментари Харесай

Лудогорец излиза в мач за класиране в групите и още няколко милиона евро

Лудогорец ще изиграе довечера един от най-трудните си мачове във към този момент богатата европейска история, която за 6 години включва две влизания в Шампионската лига и една в тези на Лига Европа. Тимът приема от 21,30 ч. в Разград коравите израелци от Апоел Беер Шева в реванш от трети квалификационен кръг. Гостите идват с преднина от 2:0 - повече от удобно за тях.

Ако Лудогорец направи дребен героизъм и изхвърли противника, ще си подсигурява ново присъединяване в групи. Тимът ще взе участие в плейоф за влизане в Шампионска лига, като даже загуба го праща утешително в Лига Европа. Това подсигурява най-малко 3 милиона евро. При отпадане тази вечер пък Лудогорец отива на плейоф за Лига Европа.

Разбира се, огромната цел е Шампионската лига, където джакпотът стартира от 15 милиона в европейската валута. На карта е заложено и бъдещето на треньора Георги Дерменджиев, който при неуспех с Апоел може да се елементарни за повторно с поста. Но това е малък залог.

Задачата е сложна, защото първенецът на Израел сподели убийствени контри. Атаката е силата и на Лудогорец. И двете отбрани обаче са неуверени, което трансформира срещата в съветска
рулетка. Не вкарат ли ранен гол, момчетата на Георги Дерменджиев би трябвало да се хвърлян ва банк.

Спецът най-малко разполага с най-хубавото и ще пусне състава от първата среща. Гостите имат много повече проблеми преди мача, като нападателят Нив Зирхан отпадна от сметките, както и някогашният гений на Барселона Исаак Куенка. За сметка на това Маор Меликсон и Елианив Барда са възобновени и отпътуваха с тима. Мохамед Гадир обаче също е с контузия и до последно ще е под въпрос за дуела.

Вероятни сформира

ЛУДОГОРЕЦ: Броун, Саша, Моци, Терзиев, Натанаел, Дяков, Анисе, Марселиньо, Кафу, Вандерсон, Кешерю

АПОЕЛ: Хаимов, Битон, Витор, Цедек, Коркут, Енбиндер, Огу, Ради, Нвакаме, Меликсон, Гадир

Стадион: " Лудогорец Арена ", Разград
Съдия: Сердар Гюзюбуюк (Холандия)
Начало: 21,30 часа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР