Лудогорец ще играе днес от 18:45 часа срещу новака Арда

...
Лудогорец ще играе днес от 18:45 часа срещу новака Арда
Коментари Харесай

Лудогорец все по-близо до титлата при победа срещу Арда

Лудогорец ще играе през днешния ден от 18:45 часа против новака Арда на стадион Локомотив в Пловдив в отсрочен мач от 23-ия кръг на Първа лига. " Орлите " са на 3 победи от продобиване на девета поредна купа и могат през днешния ден да създадат доста решителна крачка за постигането на тази цел.

В състава на домакините има много проблеми, като най-острите са на вратарския пост. С травми са и тримата вратари на Арда - Иван Караджов, Николай Банков и Месут Юсуф. Така се чака като титуляр да стартира юношата Лъчезар Йорданов, а някой всред тримата да е на скамейката. Извън сметките на Николай Киров е и халфът Емил Мартинов, който е осъден, както и на контузения Мартин Костаинов. Аут е и Светослав Ковачев, чийто права се държат от Лудогорец.

Гостите също имат своите проблеми. Двубоят пропуща Вандерсон, който е осъден. Именно бразилецът се регистрира с асистенция при триумфа над Левски на " Герена ". Титулярният нападател Клаудиу Кешерю е с лека контузия и евентуално ще бъде на скамейката. Добрата вест за Павел Върба е положението на капитана Светослав Дяков, който се възвръща. Преди този мач Арда е в отрицателна серия от седем мача в шампионата без победа, до момента в който Лудогорец не познава загубата към този момент в 29 следващи срещи.

Вероятни сформира:

Арда: Йорданов, Кръстев, Стоев, Крумов, Леони, Руменов, Ховсепян, Коконов, Делев, Мартинс, Василев.

Лудогорец: Ренан, Недялков, Терзиев, Григоре, Икоко, Анисе, Баджи, Жоржиньо, Каули, Чибота, Шверчок.

Този мач беше отлаган два пъти. Първият път, тъй като беше плануван след реванша на Лудогорец с Интер и " орлите " бяха сложени под карантина. След това изключителното състояние стана причина той да се играе едвам в този момент.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР