Лудогорец се справи без никакви проблеми с Ботев Враца в

...
Лудогорец се справи без никакви проблеми с Ботев Враца в
Коментари Харесай

Петев избра защитата, с която ще опита да спре Астана

Лудогорец се оправи без никакви проблеми с Ботев Враца в събота. В чудноват мач разградчани вкараха 5 безответни гола на стадион " Христо Ботев ", като при тях домакините не оказаха опозиция. Явно обаче това бе предстоящо от мнозина - сподели го ниската посещаемост.

В събота орлите даже не съумяха да се изпотят, а през вчерашния ден хванаха самолета за Казахстан. Там във вторник ще се изправят против локалния Астана в първи мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа.
 Лудогорец схваща евентуалния си конкурент в Лига Европа
Лудогорец схваща евентуалния си конкурент в Лига Европа

Отборите са разграничени в 4 урни, като Лудогорец е подложен в третата

Сблъсъкът стартира в 17:00 часа, а Ивайло Петев и възпитаниците му ще опитат най-малко частично да заличат кошмара от отпадането от Шампионската лига против Олимпия Любляна, който бе афиширал надалеч по-скромни упоритости от разградчани.

За дуела в казахстанската столица Ивайло Петев ще може да разчита на двама нови играчи, които досега нямаха картотеки за евротурнирите. Това са централният бранител Ноа Сонко Сундберг и нападателят Руан Крус. За конфликтите с Астана те сменят в листата на УЕФА контузеният таран Квадво Дуа, както и даденият чартърен на Сантос през предходната седмица халф Нонато.
 Мъри не е съумял да вземе гений на Лудогорец чартърен
Мъри не е съумял да вземе гений на Лудогорец чартърен

Привлеченият от Левски Сундберг и играещият като преотстъпен от Сантос Руан Крус, започнаха като титуляри във Враца. Бранителят изигра цялостен мач. Той и сътрудника му в центъра на защитата Игор Пластун нямаха работа и по този начин и не бяха тествани съществено. Въпреки това Сонко е гласен за титуляр на следващия ден.

Кандидатите за негов сътрудник са трима - към този момент упоменатият украинец Пластун, както и Оливие Вердон и Франко Русо. С най-големи шансове да завоюва доверието на Ивайло Петев е последният.

Руан Крус пък даде старт на голеадата против Ботев. 22-годишният бразилец се разписа още в 8-ата минута след подаване на Кайо Видал. Той остана в игра до 65-ата минута, когато бе сменен от Десподов. Крус се понрави с изявите си и ще спори за върха на офанзивата против Астана с аржентинеца Матиас Тисера.
 В Казахстан: Лудогорец е изискал от Мъри информация за Астана
В Казахстан: Лудогорец е изискал от Мъри информация за Астана

За Казахстан с тима потегли и Тодор Неделев. Халфът бе повален от вирус при започване на предходната седмица. Той бе в групата за визитата на Ботев Вр, само че по този начин и не се появи в игра.

Аут за конфликта с Астана е десният бек Сон. Испанецът бе изпъден в реванша против Олимпия Любляна, изгубен с 1:2. Като титуляр в тази зона на защитата ще започва Аслак декор Витри. Сон пък откри головата си сметка за орлите с попадение против врачани.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР