Лудогорец се прицели в пореден футболист, минал през ЦСКА. Според

...
Лудогорец се прицели в пореден футболист, минал през ЦСКА. Според
Коментари Харесай

Нова врътка: Лудогорец прилапва Жорди Кайседо

Лудогорец се прицели в следващ футболист, минал през ЦСКА. Според медиите в Мексико разградчани може да се подсилят с нападателя Жорди Кайседо, твърди изданието Fafhoo.

" Въпреки неприятното показване в Тигрес 24-годишният еквадорец Жорди Кайседо продължава да има алтернатива за отворен пазар в българския футбол поради положителните игри и усещане, които остави в ЦСКА. Той към този момент е пожелан от другия мощен тим в страната - Лудогорец ", написа медията.

Кайседо подписа с Тигрес при започване на юли, като договорът му е до юни 2026 година. В 13 мача той има единствено 1 гол, като един път си изкара и червен картон.

Според осведомени управлението на Тигрес е склонно да го отдаде на разградчани чартърен. За година и половина на " Армията " той се трансформира в главен изпълнител. Тогава той бе част и от националния тим на Еквадор, с който се класира за финалите на международното, само че не е ясно дали ще е в листата за шампионата в Катар.

По сходен метод Лудогорец притегли преди време Антон Недялков и Кирил Десподов, които преди този момент ЦСКА бе продал в чужбина след мощни изяви с " аления " екип. Малко по-късно обаче те се озоваха извънредно изненадващо в Разград. Такъв път е евентуално да извърви и Кайседо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР