Лудогорец се прицели в бившия голмайстор на ЦСКА Жорди Кайседо,

...
Лудогорец се прицели в бившия голмайстор на ЦСКА Жорди Кайседо,
Коментари Харесай

Лудогорец се прицели в Жорди Кайседо


Лудогорец се прицели в някогашния голмайстор на ЦСКА Жорди Кайседо, твърди мексиканското издание Fafhoo.

„ Въпреки неприятното показване в Тигрес 24-годишният еквадорец Жорди Кайседо продължава да има алтернатива за отворен пазар в българския футбол поради положителните игри и усещане, които остави в ЦСКА. Той към този момент е пожелан от другия мощен тим в страната – Лудогорец “, написа в материала.

Кайседо подписа с Тигрес при започване на юли и има контракт до юни 2026 година, само че за 13 мача е вкарал единствено един гол и един път си изкара и червен картон. Според осведомени управлението на Тигрес е склонно да го отдаде чартърен на българския първенец.

За година и половина на „ Армията “ еквадорският нападател стана голмайстор на " алените " и игра за националния тим на родината си, с който се класира за финалите на международното в Катар. Засега обаче не е ясно дали Кайседо ще е в листата за шампионата на планетата в Катар от 20 ноември до 18 декември.

По сходен метод Лудогорец притегли преди време Антон Недялков и Кирил Десподов, които ЦСКА бе продал в чужбина. Малко по-късно обаче те се завърнаха в родния хайлайф, обличайки екипа на " орлите " от Разград.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР