Лудогорец се наложи над Спартак Вн с 2:1 на Хювефарма

...
Лудогорец се наложи над Спартак Вн с 2:1 на Хювефарма
Коментари Харесай

Лудогорец се измъкна срещу Спартак Вн

Лудогорец се наложи над Спартак Вн с 2:1 на " Хювефарма Арена " в четвъртфинал за Sesame Купа на България. " Соколите " поведоха посредством молдовеца Александър Белоусов (25) след неточност на бразилеца Густаво Нонато, а първенците изравниха посредством сънародника му Кайо Видал (48), който записа гол в дебюта. Красив гол на Мануел Шоу (75) от воле донесе успеха на Лудогорец.
" Не съм удовлетворен, че през първото полувреме създадохме 6 или 7 положения за гол, а отбелязахме единствено едно, което не беше и толкоз съществено. При контраофанзива допуснахме извънредно лек гол. Една превъзходна акция на Шоу ни разреши да продължим напред. Поздравявам играчите.
Неделев получи болежка в прасеца, която има отпреди. Имаме задоволително играчи и всеки може да получи късмет. Най-важното е всеки да покаже за какво е в Лудогорец.
За мен Купата е равно значима на шампионата. Ние ще се борим на всички фронтове. Нямаме желан противник за полуфинала ", разяснява завърналият се отпред на Лудогорец Ивайло Петев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР