Лудогорец със сигурност ще трябва да се освобождава от чуждестранни

...
Лудогорец със сигурност ще трябва да се освобождава от чуждестранни
Коментари Харесай

Лудогорец трябва да се разделя с чужденци

Лудогорец сигурно ще би трябвало да се освобождава от задгранични футболисти, които имат контракт с тима. Разградчани оповестиха привличането на Руан Секо, който е 25-тия чужденец в листата на Лудогорец. Той обаче може и да не е последното ново попълнение в отбора, защото селекцията продължава, написа " Мач Телеграф ".

Според наредбите на Българския футболен съюз в картотеката за вътрешното състезание има 20 квоти за играчи, които нямат обвързване за тренираност в България. Това значи на процедура 20 квоти за чужденци. Към момента някои от легионерите на Лудогорец не са картотекирани по разнообразни аргументи, а евентуално след привличането на Руан Секо ще бъде направена нова смяна.

Трайно контузени са Дени Групер и Диниш Алмейда, които разумно не са регистрирани. Без картотека за България са още Дорин Ротариу и Педро Енрике. Двамата се върнаха от наем, като Енрике бе част от отбора на Берое. И Ротариу, и Енрике организираха подготовка с първенците, само че все още нямат права да играят нито в България, нито в чужбина.

Очаква се Диниш Алмейда да се възвърне след разкъсване на връзка през зимата, което значи, че сигурно Ивайло Петев ще желае да го употребява. Очаква се той да стартира скоро да тренира.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР