Лудогорец със сигурност няма да си върне Жуниор Кайсара. Това

...
Лудогорец със сигурност няма да си върне Жуниор Кайсара. Това
Коментари Харесай

Лудогорец избра Пипа пред Кайсара



Лудогорец сигурно няма да си върне Жуниор Кайсара. Това стана ясно още преди две седмици, когато първенците показаха новия си десен бек - Пипа Авила. Той пристигна от гръцкия гранд Олимпиакос за 600 хиляди евро. Няколко дни преди испанецът да подпише, Жуниор Кайсара даде изявление, в което разкри, че Лудогорец е един от клубовете, с които договаря.

Той разкри, че заплатата е проблем, само че може да се направи компромис при къс контракт - до края на сезона. Освен това бразилецът показа, че е мечтан от още няколко клуба от родината си, написа " Мач Телеграф ".
 Треньорът на Андерлехт е оптимист за реванша
Треньорът на Андерлехт е оптимист за реванша

" Лудогорец е мощен хазаин, почит за тях "

Факт е, че Кайсара е един от най-силните футболисти, играли в Разград. Освен това той донесе 5,5 млн. евро от прехвърлянето си в Шалке 04 и в клуба постоянно ще му бъдат признателни. Но годините си споделят своето. Кайсара е на 33, а скоро ще навърши 34 години. От своя страна Пипа Авила е на 25. Освен това формата на бразилеца не е впечатляваща в последно време. Последният му мач като титуляр бе още преди Световното - 0:7 от Галатасарай. В този дуел половината от попаденията станаха през неговата зона. След него той повече не е бил титуляр за Истанбул Башакшехир, а от клуба му позволиха да си търси нов тим.

За момента Кайсара към момента е част от турския клуб, само че в ролята на твърда запаса. Понастоящем турското състезание е спряно поради тежкото земетресение, което удари страната, само че се чака да се възобнови през март.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР