Лудогорец със сигурност няма да си върне Жуниор Кайсара. Това

...
Лудогорец със сигурност няма да си върне Жуниор Кайсара. Това
Коментари Харесай

Стана ясно защо пропадна завръщането на Кайсара в Лудогорец

Лудогорец сигурно няма да си върне Жуниор Кайсара. Това стана ясно още преди две седмици, когато първенците показаха новия си десен бек - Пипа Авила. Той пристигна от гръцкия гранд Олимпиакос за 600 хиляди евро. Няколко дни преди испанецът да подпише, Жуниор Кайсара даде изявление, в което разкри, че Лудогорец е един от клубовете, с които договаря. Той разкри, че заплатата е проблем, само че може да се направи компромис при къс контракт - до края на сезона. Освен това бразилецът показа, че е мечтан от още няколко клуба от родината си.

Факт е, че Кайсара е един от най-силните футболисти, играли в Разград. Освен това той донесе 5,5 млн. евро от прехвърлянето си в Шалке 04 и в клуба постоянно ще му бъдат признателни. Но годините си споделят своето. Кайсара е на 33, а скоро ще навърши 34 години. От своя страна Пипа Авила е на 25. Освен това формата на бразилеца не е впечатляваща в последно време. Последният му мач като титуляр бе още преди Световното - 0:7 от Галатасарай. В този дуел половината от попаденията станаха през неговата зона. След него той повече не е бил титуляр за Истанбул Башакшехир, а от клуба му позволиха да си търси нов тим.
 Жуниор Кайсара води договаряния с Лудогорец Жуниор Кайсара води договаряния с Лудогорец
За момента Кайсара към момента е част от турския клуб, само че в ролята на твърда запаса. Понастоящем турското състезание е спряно поради тежкото земетресение, което удари страната, само че се чака да се възобнови през март.

" Мач Телеграф "
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР