Лудогорец сам си е виновен за изпуснатите две точки срещу

...
Лудогорец сам си е виновен за изпуснатите две точки срещу
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Не успяхме да съхраним предимството ни и сме разочаровани

Лудогорец самичък си е отговорен за изпуснатите две точки против ЦСКА 1948 в мач от третия плейофен кръг Първа лига. Това съобщи старши треньорът на тима Ивайло Петев след .

Лудогорец към този момент не управлява личната си орис в шампионата. Ако ЦСКА завоюва последните си два мача, ще бъде първенец.

" Виновни сме си единствено ние. И при двата гола допуснахме груби неточности, макар че чакахме мачът да бъде подобен. Не успяхме да съхраним преимуществото ни и сме разочаровани ", стартира Петев.

" Действахме неприятно при головете им и това ни коства две точки. Теренът беше идентичен и за двата тима, а отговорност за грешките можем да търсим единствено в нас. Остава да създадем разбори и да бъдем по-убедителни в идващите дуели ", продължи той.

" Знаехме, че този мач ще бъде радикално друг от финала и подходихме оптимално добре. Имахме обстановки, съумяхме да отбележим два гола, само че не може да позволяваме такива попадения. Те имаха и още една чиста обстановка ", добави експертът.

" Всеки мач е тежък. Най-важното е да съумеем да спечелим последните два мача. Очаквам сложен дуел и против Левски, който се намира в положително игрово положение. Няма да ни бъде елементарно и би трябвало да поправяме грешките то през днешния ден ", приключи Ивайло Петев.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР