Лудогорец разгроми Шамрок Роувърс с 3:0 в първи мач от

...
Лудогорец разгроми Шамрок Роувърс с 3:0 в първи мач от
Коментари Харесай

Лудогорец сломи Шамрок

Лудогорец разгроми Шамрок Роувърс с 3:0 в първи мач от II прелиминарен кръг на Шампионската лига. На " Хювефарма Арена " Пиерос Сотириу (25 и 35) укроти ирландците с два бързи гола, а Игор Тиаго (90+4) ги довърши. Така реваншът във вторник ще е съвсем протоколен. Ако отстрани този противник, българският отличник ще си обезпечи присъединяване в групите на някой от европейските шампионати - Шампионска лига, Лига Европа или Лига на Конференциите.

А в идната фаза " орлите " ще играят с по-добрия от Динамо Загреб (Хър) и Шкупи (СМак), които приключиха 2:2 в хърватската столица.

" Определено съм удовлетворен, това е положително, което направихме. Доволен съм от силата, комбинациите. Трябва да сме наясно, че това е първата стъпка. Успехът е значим за нашата убеденост. Те са първенци на Ирландия, знаят по какъв начин да играят. Видяхме какъв брой нападателни бяха. Позволихме им да стрелят към нашата врата няколко пъти. Защитавахме се следено, владеехме дуела.

Вярвам и се надявам, че нашият тим ще продължи да се усъвършенства. Знам, че те играят много по-добре като домакини, тъй че не сме си свършили работата ", счита наставникът на Лудогорец Анте Шумунджа.

" Работихме доста през седмицата, бяхме анализирали съперника. Знаехме техните слаби страни и успяхме да победим. Работим крепко, с цел да отидем там и да създадем добър мач. Сега направихме добър резултат. Знаем, че там ще е мъчно, само че започваме да работим, с цел да реализираме още една победа.

Нормално е във футбола да се понижи малко ритъма. Знаехме, че ще може да падне темпото. Опитахме да балансираме, направихме разиграване, което тренирахме, и се веселя, че вкарах гол.

Процесът за моята акомодация беше естествен. Моите съотборници ми помагаха ", сподели бразилецът Игор Тиаго, който оформи класическата победа на " орлите ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР