Лудогорец разгроми с 4:0 словашкия Спартак (Търнава) в първия си

...
Лудогорец разгроми с 4:0 словашкия Спартак (Търнава) в първия си
Коментари Харесай

Лудогорец тръгна гръмко в Лигата на конференциите

" Лудогорец " разгроми с 4:0 словашкия " Спартак " (Търнава) в първия си мач от групите в Лигата на конференциите. И четирите попадения на „ Хювефарма Арена “ в Разград паднаха през второто полувреме.

Двубоят бе решен единствено за 16 минути. Иван Йорданов откри в 46-ата, след което последваха попадения от Якуб Пьотровски (50-ата и 62-ата), а в четвъртата минута на добавеното време Руан Секо оформи крайното 4:0.

В другия мач от групата " Фенербахче " завоюва с 3:1 против датския " Нордселанд " в Истанбул. В идващия кръг за българския отбор следва посещение в Дания.

" Лудогорци " доманираха, като изиграха най-хубавия си мач в Европа този сезон. Макар че чакаха цяло полувреме преди първия гол. След това словаците, за които след почивката влезе някогашният състезател на " Левски " Роман Прохазка, рухнаха бързо.

Още в 6-ата минута капитанът Текпетей насочи изострен пас към Матиас Тисейра, само че той се размина с топката. Последва опит от отдалеченост на Текпетей, който бе отразен от Такач.

След половин час игра Кайо Видал беше изведен в наказателното поле на словаците, само че Такач още веднъж сподели класа.  Секунди преди края на първото полувреме пък Клод Гонсалвеш стреля от отдалеченост, а топката мина покрай задачата.

Второто полувреме започва чудесно за " Лудогорец ", откакто националът Иван Йорданов насочи удар отвън наказателното поле, а топката спря в мрежата на " Спартак ".

Малко по-късно Матиас Тисера откри Якуб Пьотровски в наказателното поле и полският халф засече в опразнената врата. Полякът повиши на 3:0 в 63-тата минута, когато вкара хубав гол от отдалеченост.

Последваха пропуски на Текпетей и Гонсалвеш, с цел да се стигне до четвъртата минута на добавеното време, когато Пьотровски насочи удар, който бе отразен от Такач, а при при добавката Руан Секо технично оформи 4:0.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР