Лудогорец разгроми Етър с категоричното 6:0 в последен мач от

...
Лудогорец разгроми Етър с категоричното 6:0 в последен мач от
Коментари Харесай

Десетима от Етър не успяха да окажат съпротива на Лудогорец

Лудогорец разгроми Етър с безапелационното 6:0 в финален мач от 17-ия кръг на efbet Лига. Клаудиу Кешеру се отличи с четири гола, Пламен Крачунов си вкара автогол, а Каули Оливейра оформи крайният резултат в края на дуела. Гостите от Велико Търново играха с човек по-малко от 25-ата минута, откакто стражът Христо Иванов бе изпъден от игра поради игра с ръка отвън наказателното поле.

Разградчани започнаха головата си фиеста още в 6-ата минута с първия гол на Кешеру в срещата. В 25-ата Христо Иванов бе изпъден от игра, а с цел да се появи Анатоли Господинов под рамката на вратата, от игра излезе хърватският нападател Ловре Кнежевич. В 36-ата минута Кешеру се разписа за повторно в срещата, а две минути по-късно Крачунов си означи автогол. В 41-ата минута румънският голаджия на Лудогорец оформи своя хеттрик. В 52-ата минута Кешеру се разписа за четвърти път във вратата на „ болярите “, а във втората минута на добавеното време Каули Оливейра оформи крайното 6:0.

Разградчани започнаха стремително мача, като поведоха още в 6-ата минута. Кирил Десподов потегли към топката, само че сега, в който разбра, че е в засада я остави на Антон Недялков. Защитникът пусна към Кешеру в наказателното поле, а румънският голаджия без проблем засече във вратата на Христо Иванов.

В 12-ата минута Десподов насочи изстрел към вратата на Иванов, само че топката излезе в навън. Три минути по-късно Кнежевич се опита да изненада Ренан с изстрел от отдалеченост, само че бразилецът улови без проблем.

В 19-ата минута Етър можеше да стигне до изравнителен гол. Алдаир прати топката сред краката на Георги Терзиев към Ловре Кнежевич, само че Ренан избави с крайник изстрела на хърватина.

В 24-ата минута стражът на Етър Христо Иванов бе изпъден от игра, защото се опита да отрази удар на Текпетей с ръка отвън наказателното поле.

При последвалия свободен удар Кешеру стреля много над вратата към този момент защитавана от Анатоли Господинов. Хърватският нападател Ловре Кнежевич излезе от игра, с цел да може Господинов да заеме мястото на Иванов под рамката на вратата.

В 36-ата минута Клаудиу Кешеру стигна до втори гол в срещата. Светослав Дяков откри с дълъг пас Жордан Икоко, който смъкна към Кешеру, а румънецът прати топката от близка отдалеченост във вратата на Господинов. Три минути по-късно топката рикошира в Пламен Крачунов след удар на Кирил Десподов и влетя в мрежата на Етър за 3:0.

В 41-ата минута Клаудиу Кешеру оформи своя хеттрик в срещата. Господинов излезе да пресреща Недялков, който подаде към Кешеру в наказателното поле, а нападателят на домакините се разписа в опразнената врата.

За втората част Александър Томаш направи две промени, а Дамбраускас една. На местата на Алдаир Ферейра и Дани Младенов се появиха Яни Пехливанов и Кольо Станев. Доминик Янков пък размени Стефан Баджи.

В 49-ата минута след безредие в наказателното поле Десподов съумя да стреля, само че бранител на Етър съумя да блокира удара му с тяло. Две минути по-късно обаче Десподов центрира от свободен удар, а Кешеру засече топката с глава за 5:0.

В 60-ата минута Десподов не съумя да отиграе добре и прати топката около вратата на Анатоли Господинов. Десет минути по-късно Чибота се опита да трансферира стража на Етър, само че Господинов улови. В 86-ата минута технично осъществяване на Чибота попадна в ръцете на вратаря на " виолетовите ".

Във втората минута на добавеното време Десподов центрира в наказателното поле, където състезател на Етър почисти право в краката на Каули, който матира Анатоли Господинов
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР