Лудогорец разби с 6:0 гостуващия Локомотив София в среща от

...
Лудогорец разби с 6:0 гостуващия Локомотив София в среща от
Коментари Харесай

Лудогорец разби с 6:0 гостуващия Локомотив София

Лудогорец разруши с 6:0 гостуващия Локомотив София в среща от 25-ия кръг на Първа лига и се утвърди на първото място в класирането. Хората на Георги Дерменджиев записаха седма поредна победа в шампионата, откакто не оставиха никакви шансове на " столичните железничари ".

Двубоят на стадион „ Хювефарма Арена “ обаче ще бъде запомнен с ужасяващия кървясъл случай с вратаря на столичани Александър Любенов, който се случи в 47-ата минута на мача. Тогава Квадво Дуа беше изведен зад тила на отбраната на " железничарите ", а стражът излезе, с цел да пресече подаването, само че нападателят на Лудогорец  стигна първи до топката и бе повален. Главният арбитър Георги Давидов незабавно отсъди дузпа за разградчани. При обстановката обаче се стигна до доста противен конфликт, при който Любенов получи тежък удар с коляно в главата и изпадна в безсъзнание.

Вратарят незабавно получи лекарска помощ, в това число и от доктора на Лудогорец, като се виждаше, че шурти кръв от главата на Любенов. Останаха подозрения, че той си е глътнал  и езика. Любенов пристигна в схващане и бе изнесен на носилка, с цел да бъде откаран в болница за по-обстойни проучвания.

Иначе мрежата на Локомотив София изпълниха Квадво Дуа, който блесна с 2 гола и 2 асистенции, Ивайло Чочев, който заби дебютното си попадение с екипа на „ орлите “, а по един гол прибавиха Бърнард Текпетей, Руан Сека и Аслак Фон Витри.

След следващия си триумф Лудогорец дръпна си 3 точки пред Черно море на върха. Разградчани са с 57 на своя актив. Локомотив София остава 12-ти с 25 пункта.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР