Лудогорец публикува отворено писмо, в което открито критикува Дисциплинарната комисия

...
Лудогорец публикува отворено писмо, в което открито критикува Дисциплинарната комисия
Коментари Харесай

Лудогорец недоволства от БФС заради лекото наказание на ЦСКА-София

" Лудогорец " разгласява отворено писмо, в което намерено подлага на критика Дисциплинарната комисия на БФС поради оповестеното през вчерашния ден наказване на ЦСКА-София за мача с " орлите " на ст. " Българска войска " от последния есенен кръг на Първа лига.

" Червените " бяха санкционирани с общо 21 300 лева за фенски прояви, само че остава усещането за опрощение поради случая след победния гол на Спас Делев в добавеното време. Тогава ентусиасти, застанали край терена (!), започнаха да замерят ликуващите посетители с всевъзможни предмети, в това число дръжки на лопати и така нататък Някои едвам не нахлуха.

За случай се споделя следното:

" За неспазване условията за реализиране на надеждна защита на футболната среща, на съображение член 37, ал.1, т.30 от Директива за птиците /2023/2024/  ДК санкционира ПФК ЦСКА-София с имуществена глоба в размер на 2000 лв.. "

" Лудогорец " адресира писмото до краткотрайния началник на БФС Михаил Касабов и до ДК.

" Бихме оприличили наказването като погалване по главата на хулиганите, които обстрелваха щаба и играчите ни с бомбички, ракети и всевъзможен тип предмети, рискови за здравето на хората. И това е рецидив на този стадион, където на едно от предните ни гостувания лекарят на Лудогорец бе ранен от бомбичка, а наш футболист едвам не оглуша още веднъж след удар с бомбичка ", споделят в Разград.

И прибавят:

" Снимката с почитател, атакуващ с лопата, обиколи международните организации и сме сигурни, че целия свят ни се смее на " обноските ".

" Лудогорец " не пропуща и да " допусна " по-сурова глоба:

" Поне от кумова срама можеше да има затваряне на някои от секторите на националния стадион за семейството им против Ботев (Враца) ".

Клубът дава образец с дербито на Англия сред " Ливърпул " и " Манчестър Юнайтед ".

И приключва по този начин:

" Даже чухме упреци, че играчите са се зарадвали след гола. А може би трябваше да се простим, че сме вкарали и победили, написаха от Лудогорец. "

Цялата позиция, можете да видите тук:


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР