Лудогорец продължава успешно защитата на трофея от турнира за Купата

...
Лудогорец продължава успешно защитата на трофея от турнира за Купата
Коментари Харесай

Дубъл на Неделев прати Лудогорец на 1/2-финалите за Купата на България

Лудогорец продължава сполучливо отбраната на трофея от шампионата за Купата на България по футбол, откакто съумя да надвие ЦСКА 1948 с 3:1 вкъщи в четвъртфинален конфликт от конкуренцията. Двубоят бе повтаряне на финала от предходната година, когато „ зелените “ завоюваха купата със същия резултат.


Тодор Неделев откри резултата за разградчани в 17-та минута след типично за него осъществяване на директен свободен удар. Веднага след началото на втората част още веднъж някогашният полузащитник на Ботев Пд, който получава рядко шансове за Лудогорец след идването си в Разград, повиши на 2:0. Малко по-късно гостуващият състав върна едно попадение посредством Педриньо, само че 10 минути преди края на постоянното време интригата бе убита след трети гол за домакините, дело на Рик Джонатан.

По този метод Лудогорец си обезпечи присъединяване в полуфиналите на шампионата, присъединявайки се към Ботев Пд, Хебър Пазарджик и ЦСКА. Жребият за последните четири ще бъде теглен след края на дуела в Разград.

Двата отбора ще се срещнат още един път до края на седмицата, само че този път за състезание, като Лудогорец още веднъж ще бъде хазаин в неделя, 3 март, от 17:00 часа. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР