Лудогорец продължава преговорите с Ботев (Пловдив) за Серкан Юсеин, който

...
Лудогорец продължава преговорите с Ботев (Пловдив) за Серкан Юсеин, който
Коментари Харесай

Лудогорец взима Юсеин още през зимата, вади 100 бона за един от най-добрите в България

Лудогорец продължава договарянията с Ботев (Пловдив) за Серкан Юсеин, който е един от най-хубавите млади български футболисти.

Младежкият национал подписа прелиминарен контракт с българския първенец и сигурно през лятото ще се причисли към Лудогорец.

Sportal.bg научи, че двата отбора са на крачка от съглашение и по всяка възможност Юсеин ще стане футболист на “орлите ” още през зимата против сумата от 100 хиляди лв.. Желанието на самия състезател е да стартира подготовка с Лудогорец колкото се може по-бързо.

Първоначалната оферта на Лудогорец била 50 хиляди лв., която е отхвърлена от “канарчетата ”. От Пловдив са поискали 200 бона в българска валута, само че “зелените ” изрично са отказала да платят сходна сума, защото през месец юни по този начин или другояче Юсеин ще дебаркира в Разград. Запознати настояват, че разминаването ще бъде изчистено в най-скоро време и двете страни ще си свидлив ръцете.

Очаква се Серкан да премине още през зимата в Разград против 100 хиляди лв.. По този метод и двата клуба ще са удовлетворени. От една страна Лудогорец ще разполага с новото си попълнение няколко месеца по-рано, а от друга - Ботев ще прибере добра сума. В Пловдив са решили,че това е по-добрият вид, в сравнение с да употребяват Юсеин до лятото и след това да избяга без пари.

Горе-долу същото е и ситуацията с Пламен Илиев, който има прелиминарен контракт с Лудогорец, само че е привързан с румънския Астра до лятото на 2019 години./sportal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР