Лудогорец приключи участието си в Европа. Олрите загубиха с 0:1

...
Лудогорец приключи участието си в Европа. Олрите загубиха с 0:1
Коментари Харесай

Грешка на Гонсалвеш струва скъпо, Лудогорец е аут от Европа

Лудогорец завърши присъединяване си в Европа. " Олрите " изгубиха с 0:1 от Сервет в реванша от плейофния кръг на Лигата на конференциите, който се игра в Разград. Първата среща бе завършила наедно - 0:0.


Поданеието за гостите падна слез извънредно груба неточност на Клод Гонсалвеш. Разписа се Тимоти Коня. Да поддържа Лудогорц в Разград бе водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, само че и той не им донесе шанс.

Двубоят стартира по призрачен метод за българския първенец, който позволи гол още в 6-ата минута. Тимоте Коня пресече пас обратно на Клод Гонсалвеш и се отскубна самичък против вратаря, с цел да открие резултата.

Лудогорец можеше да изравни в 11-ата минута, само че Сон пропиля отличен късмет, стреляйки около вратата на Жереми Фрик. В 20-ата минута Текпетей опитва мерника си, само че неопределено. Малко по-късно Сервет отвърна с рисков удар на Алексис Антунес, който профуча в рискова непосредственост, само че за шанс на Падт и домакините в навън.

След почивката разградчани напълно преобладаваха. Положенията пред вратата на швейцарците заваляха. Първо Квадво Дуа пропусна, а в 53-ата Кайо Видал пропиля отличен късмет. Той стреля от близко откакто Фон Витри му сервира идеална топка, само че я изпрати право в тялото на стража на гостите, вместо да означи.

До края на срещата Кайо Видал още веднъж имаше добра опция да възвърне равенството, само че стражът на швейцарския отбор още веднъж се оправи. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР