Лудогорец приема ЦСКА - София в двубой от втория плейофен

...
Лудогорец приема ЦСКА - София в двубой от втория плейофен
Коментари Харесай

Финален епизод от битката за титлата между Лудогорец и ЦСКА - София



Лудогорец приема ЦСКА - София в дуел от втория плейофен кръг в efbet Лига. Мачът на стадион " Хювефарма Арена " е от 20:15 часа и ще бъде управителен от Георги Кабаков.


Двата тима, които не престават борбата за купата между тях, се изправят един против различен за трети път през сезона. До момента " орлите " записаха две победи над своя главен съперник и при нова такава съвсем несъмнено ще си подсигуряват трофея. Разликата сред разградчани и столичани е единствено една точка, което значи, че при триумф на гостите от София " алените " още веднъж ще излязат на върха в класирането и ще държат всичко в свои ръце до края на шампионата.


За финален път през актуалната акция сили ще премерят най-резултатното нахлуване и най-хубавата отбрана в елита. Домакините са осъществили 73 гола в изиграните си 31 мача дотук, до момента в който ЦСКА - София е позволил единствено 14 попадения в своята врата. Ще бъде забавно коя наклонност ще се резервира след днешния конфликт.

Тимовете на Ивайло Петев и Саша Илич влизат в срещата в чудесно въодушевление и в серия от няколко следващи победи. Лудогорец се намира в страхотна форма и към момента няма загуба, откогато Петев се завърна в Разград в средата на март месец. Оттогава насам " орлите " имат 9 поредни турнирни триумфа и се класираха на край за Купата на България, където ще се изправят против ЦСКА 1948.
 Ивайло Петев влезе в историята на Лудогорец Ивайло Петев влезе в историята на Лудогорец
За ЦСКА - София гостуването на " Хювефарма Арена " ще е последното излизане от София, защото по-късно предстоят две семейства и дуел с Левски на Националния стадион. Последното проваляне на " алените " пристигна точно от Лудогорец, след което тимът записа три следващи победи, с които остава оптимално покрай водача в таблицата.

40  ЦСКА - София 0:1 Лудогорец I
За разградчани под въпрос за мача е Кайо Видал, само че положителната вест за наставника на отбора е, че в тази зона след изтърпяно наказване се завръща Кирил Десподов. 
Саша Илич има по-сериозни кадрови проблеми и няма да може да разчита на контузените Браян Морено, Жеферсон и Брадли де Нойер, както и на санкции Енес Махмутович. В игра за " алените " обаче още веднъж ще забележим капитанът Юрген Матей, който пропусна последните два дуела поради насъбрани жълти картони.
 Четирима от ЦСКА - София навън за борбата с Лудогорец Четирима от ЦСКА - София навън за борбата с Лудогорец
Първият конфликт сред тези противници в Разград приключи с триумф за Лудогорец с 2:1, а този на " Армията " с минимална победа за " орлите ". ЦСКА - София е мощно стимулиран да надделее над своя противник през днешния ден и да огледа по-смело към златните медали.
23  Лудогорец - ЦСКА - София
ЛУДОГОРЕЦ - ЦСКА - СОФИЯ

Вероятни сформира:

ЛУДОГОРЕЦ : Пад , Пипа, Русо , Вердон , Фон Витри , Гонсалвеш , Пьотровски , Делев , Нонато , Десподов , Тиаго

ЦСКА - СОФИЯ : Бусато , Матай , Кох , Петров , Турицов , Линдсет , Кареасо , Вион , Гарсес , Хайнц , Назон

НАЧАЛО: 20:15 часа
СЪДИЯ: Георги Кабаков
СТАДИОН: " Хювефарма Арена ", Разград

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР