Лудогорец приема Милан в първи мач от 1/16-финалите в Лига

...
Лудогорец приема Милан в първи мач от 1/16-финалите в Лига
Коментари Харесай

"Лудогорец" приема колоса "Милан" в търсене на исторически успех

" Лудогорец " приема " Милан " в първи мач от 1/16-финалите в Лига Европа. Срещата довечера в Разград е от 20:00 ч., а " орлите " ще дадат най-хубавото от себе си, с цел да се поздравят с позитивен резултат преди реванша идната седмица.

Ако успее да в профил " Милан ", " Лудогорец " ще се трансформира в първия роден отбор, преодолял италианския гранд в елиминации на евротурнирите.

" Росонерите " пет пъти са срещали български противници и постоянно са се класирали напред. Италианците имат 7 победи, 2 равенства и единствено 1 загуба против наш отбор - от " Академик " София през 1976 година, на 1/16-финал в предшественика на Лига Европа - Купата на УЕФА.

Въпреки многомилионната селекция, " Милан " стартира извънредно едва сезона в Серия " А ". В момента се намира на 7-о място в шампионата.

В конфликта им с отбора на Димитър Димитров-Херо, Дженаро Гатузо и компания могат да разчитат на едно доста преимущество - не са излизали от игрови темп, тъй като шампионата в Италия е в разгара си.

За " орлите " обаче нещата не стоят по този начин. Наставникът на първенците призна, че след изтеглянето на жребия за елиминациите целият фокус на тима е бил ориентиран към датата 15 февруари и семейството на " червено-черните ".

" Лудогорец " към този момент е отстранявал един италиански тим тъкмо в тази фаза на Лига Европа. През 2014 година " зелените " победиха " Лацио " с 1:0 в Рим и приключиха 3:3 в реванша в София.

Наставникът на " Милан " съобщи, че българският отбор е по-опитен и не има вяра седемкратният европейски първенец да допусне подценяване.

Реваншът е идващият четвъртък в Милано.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР