Лудогорец приема ХИК Хелзинки в търсене на втора домакинска победа

...
Лудогорец приема ХИК Хелзинки в търсене на втора домакинска победа
Коментари Харесай

Лудогорец излиза срещу ХИК в търсене на втора домакинска победа в Лига Европа

Лудогорец приема ХИК Хелзинки в търсене на втора домакинска победа в шампионата Лига Европа. „ Зелените “, които стартираха с триумф над Рома с 2:1 в Разград, одобряват финландския първенец довечера от 22:00 часа българско време.

Българският отличник направи тъждество 1:1 при гостуването на скандинавците предходната седмица. И двата отбора имаха своите шансове за победа, само че в последна сметка закономерно поделиха точките. Възпитаниците на Анте Шимунджа влизат във значимия конфликт на второ място в група С на конкуренцията с актив от 4 точки, на една пред третия Рома и на три пред последния ХИК. Отборът ще бъде в приповдигнато въодушевление след сложната победа над ЦСКА с 2:1 вкъщи в 13-ия кръг на Първа лига.

„ 3 мача за 7 дни? Големите тимове в Европа играят по този начин. Това значи, че се оправяме добре и вървим по верния път. Победата постоянно ще е добра. Ще затвърди работата. Всички желаят победа. Не е непременно, само че всички я желаят. Ще забележим на следващия ден по какъв начин ще бъде мачът. ХИК е добре проведен тим “, показа на конференцията си преди срещата старши треньорът на „ зелените “ Шимунджа.

На първенците им остават още два мача в груповата фаза на втория по мощ евротурнир. След семейството на ХИК следва още един дуел в Разград – против водача в групата Бетис, на 27 октомври, четвъртък, от 19:45 часа българско време. Българският отбор приключва акцията си с посещение на Рома седмица по-късно на 3 ноември от 22:00 часа б.в. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР