Лудогорец приема Берое в тежък мач, който за шампионите идва

...
Лудогорец приема Берое в тежък мач, който за шампионите идва
Коментари Харесай

Дерби между отбори във форма и възможност за нов лидер в Първа лига

Лудогорец приема Берое в тежък мач, който за първенците идва след конфликта с Хофенхайм за Лига Европа в четвъртък. Срещата е в неделя от 20 ч. в Разград.

Можете да следите дуела минута по минута в Gong.bg, както и с картина по DIEMA SPORT и GONG PLAY, както и по Дарик радио.

Шампионите са в серия от три следващи победи в шампионата, а влизат в дуела и с мисълта, че победа ще ги изкачи на върха след неверната стъпка на ЦСКА против Етър.

В Лудогорец нямат кадрови проблеми, само че отвън групата още веднъж се чака да бъде Върджил Мисиджан, който не е възобновил своя контракт.

Откакто Димитър Димитров–Херо пое разградчани, Джоди Лукоки записа 3 гола и 3 асистенции в 5 срещи за състезание, в предходните си 37 дуела в Първа лига при четирима други треньори имаше общо едвам 1 попадение и 2 голови паса.

Шампионите означиха до момента едвам 6 гола за състезание на „ Лудогорец Арена” (средно по 1,5 на среща) и цели 18 при гостуванията си (средно по 3 на мач).

Лудогорец е тимът с най-нисък междинен растеж в Първа лига съгласно проучването на футболния статистически институт CIES Football Observatory – 176,9 см, на противоположния полюс е Дунав със междинен растеж от 182,6 см.

Матеус Леони се завръща за Берое, а контузен е Драгош Фирцулеску.

Футболист №1 на България за 2013 година Иван Иванов дебютира за беройци в предишния кръг. Бранителят има победа в единствения си турнирен конфликт с лудогорци – домакинско 2:1 за Локо Пд на 7 май 2016 година

Берое е единственият отбор с четирима футболисти в състава си, които не са пропуснали нито една игрова минута от началото на сезона – вратарят Перниш, Виданов, Желев и Райнов. В останалите 13 отбора има общо 11 играчи с цялостни 900 минути на терена.

В предишния кръг левият бек Веселин Пенев записа 226-ия си мач за беройци, с който стана част от безконечния клубен Топ 10 по участия в Първа лига, затварящ се от Георги Стоянов-Бръснаря със същия брой срещи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР